В продължение на седем години София Вергара и Джо Манганиело

...
В продължение на седем години София Вергара и Джо Манганиело
Коментари Харесай

Защо се разделиха София Вергара и Джо Манганиело

В продължение на седем години София Вергара и Джо Манганиело бяха една от примерните холивудски двойки - постоянно усмихнати и удовлетворени дружно, и без нито един слух, който да заплашва връзката им.
 София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след 7 години брак
София Вергара и Джо Манганиело се развеждат

Изненадваща вест

Затова и новината за раздялата им отпреди дни беше потрес за мнозина. 51-годишната звезда от " Съвременно семейство " и 46-годишният артист оповестиха в публично известие, че се разделят въпреки да са " хора, които се обичат и държат един на различен ".

Става ясно, че Вергара и Манганиело очевидно ще запазят положителни връзки между тях, само че остава въпросът каква е повода за раздялата. Според Daily Mail не става дума за нещо пикантно като невярност да вземем за пример, а просто за последователно повишено отчуждение сред двамата.
 Снимка 579945

" Джо е като огромно дете - обича да играе на Dungeons & Dragons, да се боричка, обича видеоигрите и филмите за супергерои, комиксите, да върви по концерти, да гледа американски футбол. За него заниманията са значими ", споделя източник на изданието.

Точно това е привлякло София към него въпреки тя да е много друга като темперамент. " За нея са значими по-фини неща от живота - да излиза на вечеря, да пътува, да бъде звезда и всичко, което идва с това. "

Явно откакто първичната еуфория от влюбването им е отминала, другият им метод към живота ги е отдалечил. " Така се стига досега, в който е по-лесно да не са дружно ", написа още изданието.
 София Вергара и фотографията по прашки поради слънцезащитната й козметика Toty
Горещото селфи без горнище на София Вергара

И какво желае да ни каже с него

В момента София Вергара е на отмора в Италия, като употребява времето по бански да промоутира личната си линия слънцезащитна козметика. Джо Манганиело пък е в Съединени американски щати, където евентуално работи по нов филм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР