В продължение на няколко века във всеки щат е САЩ

...
В продължение на няколко века във всеки щат е САЩ
Коментари Харесай

Странните конспирации около Голямата стъпка

В продължение на няколко века във всеки щат е Съединени американски щати като се изключи Хаваите има докладвани случаи, в които хора са виждали Голямата стъпка. № 1 съгласно Организацията на откривателите на Саскуоч е Вашингтон с повече от 700 сигнала, които се смятат за достоверни.

Така през годините са основани редица странни теории, които изясняват по какъв начин мистериозния звяр се появява, възпроизвежда и за какво непрекъснато заобикаля контакта с нашия тип.

 Patterson Gimlin Bigfoot

През ноември 2012 година тексаският ветеринарен доктор Мелба Кечъм твърди, че е потвърдил посредством хипотетична ДНК проба, че Саскуоч е частично човек: Според изказването, оповестено от компанията DNA Diagnostics, „ нашите данни демонстрират, че северноамериканската Голяма стъпка е хибриден тип, резултат от кръстосване на мъжки от незнаен тип хоминин с женски от типа Хомо сапиенс “. Тя даже стига до такава степен да упорства държавното управление на Съединени американски щати да признае Саскуоч за „ локален народ и неотложно да отбрани техните човешки и конституционни права “. Неотдавна Кечъм започва акция за набиране на средства в уеб страницата GoFundMe, с цел да финансира работата си.

 MSH82 st helens plume from harrys ridge 05-19-82

След бедствието няколко очевидци оповестяват, че са видели федерални хеликоптери да изнасят от региона овъглените остатъци на няколко същества. Още преди изригването планината Сейнт Хелънс е била гореща точка за хипотетични срещи със Саскуоч и даже са докладвани набези от 20-те години на предишния век, а близкото дефиле е наречено „ Каньон на приматите “ по този мотив.

През 2007 година жителят на остров Ванкувър Робърт Уилсън твърди, че е видял „ нещо, което помислих, че е мечка. Спуснах се надолу и видях създание, което мога да опиша единствено като огромен, окосмен мъж, който приличаше на пещерен човек… с нещо като неандерталски черти. Голям като мечка. “ В документален филм на History Channel от 2011 година, в поддръжка на изказванието му, се предлага, че „ Саскуоч може въобще да не е гигантска маймуна, а да е тип праисторически човек “.

Промоция – две конспирации на цената на една! През 1973 година Стан Гордън, откривател на НЛО в Пенсилвания, вижда увеличение на случаите на срещи с Голямата стъпка, които са видяни да влизат и излизат от извънземни кораби. Очарован от опцията мистериозните примати фактически да произлизат от друга планета, Гордън бързо основава „ Гореща линия за НЛО и Саскуоч “.

 Megatherium americanum complete

Megatherium americanum в Националния музей по естествена история, Париж

Докато множеството „ специалисти “ считат, че Саскуоч е някаква форма на примат, някои изричат мнение, че тези зверове в действителност са оживели великански земни ленивци или може би са еволюирали от тях.

Някои настояват, че колосите, упоменати в резюме в Битие, в действителност са ранните прадеди на този вид; други споделят, че те са произлезли от Исав или Каин.

Един от най-тежките въпроси за криптозоолозите е „ Ако Саскуоч е същински, за какво в никакъв случай не намираме телата им? “. Много вярващи настояват, че сходно на актуалните слонове неуловимите маймуни в действителност погребват мъртвите си. Изследователят от Кентъки Томас Маркъм си задава въпроса дали гигантските могили в горите на окръзите Бел и Харлан в щата не са точно гробове. „ Това е регион, в който съм имал няколко срещи с Йети и съм разкрил доста следи “ – споделя Маркъм пред The Daily Yonder. „ Сега, несъмнено, нямам визия дали това в действителност са гробове или просто огромни буци пръст. Може да не е нищо повече от естествено образувание или нещо, което човек е направил преди доста време. Не съм копал и не бих и копал в тях. Но съм уверен, че Йети в действителност погребва своите мъртви “.

През 1999 година няколко пожара по едно и също време опустошават Батъл Маунтин, Невада. Предполага се, че в огнения смут е видян Саскуоч, който е отведен от държавни чиновници за лекуване. Предполага се още, че животното е било излекувано и освободено, след което е почнало прикриване на случая от страна на държавното управление. Това евентуално не е правилно, само че е правилно, че ФБР е изследвало хипотетична четина от съществото през 70-те години на ХХ век. (Анализът сподели, че тя е от елен.)

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР