В продължение на няколко месеца Нора Недкова имаше любовник от

...
В продължение на няколко месеца Нора Недкова имаше любовник от
Коментари Харесай

Богат любовник изхвърлил Нора Недкова

В продължение на няколко месеца Нора Недкова имаше ухажор от турски генезис, само че връзката им към този момент е завършила. Заможният господин бил публично привързан, само че зад тила на брачната половинка си въртял няколко хубавици едновременно. Родната плеймейтка бързо му омръзнала и най-после ѝ бил шута, като прекратил и финансовите приходи към нея, писа „ Уикенд “.

Блондинката беше предостатъчно облагодетелствана известно време, само че щастието ѝ не продължи дълго. Той бил женен за друга, само че това не му пречило постоянно да мачка чаршафите с еротичния модел. Нора прекарваше много време в Истанбул, с цел да се вижда с любовника си, само че откакто я зарязал, пътуванията ѝ до турския мегаполис внезапно стопираха.

Приятелки на Недкова издават, че тя била доста смутена от раздялата. Докато излизала с богаташа, русокоската не вадела и лев от личния си джоб, а за почивките ѝ по първокласни курорти плащал любовникът. Той бил задоволително великодушен, да задоволява капризите ѝ, само че единствено до момента в който поддържала интереса му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР