В продължение на месец /септември - октомври/ във ВВВУ Г.

...
В продължение на месец /септември - октомври/ във ВВВУ Г.
Коментари Харесай

ВВВУ „Георги Бенковски“ проведе курс с представители от ВВС на република Кот д`Ивоар

В продължение на месец /септември - октомври/ във ВВВУ „ Г. Бенковски “ гр. Долна Митрополия се организира курс „ Щабни процедури в авиационен действен център “ за задгранични студенти.

В курса взеха присъединяване 4офицера и цивилни чиновници от Военновъздушни сили на Република Кот д`Ивоар.

Отговорникът на курса полковник Деан Николов показа, че главната цел на курса е да се дадат базови познания на задграничните обучаеми за организацията и работата в един действен център и за ориентировка при осъществяване на функционалните отговорности избрани от длъжностните им характерности.

Занятията, извършени под формата на полемики са дали опция за придобиване на умения посредством дискутиране на неразбираеми или проблематични въпроси и посредством решение на съответни задания и образци. На тези занятия се следи за креативното използване на добитите познания и развиване на нереалното мислене.

При довеждане докрай на курса, обучаемите са споделили, че образователните дисциплини, заложени в програмата, кореспондират с нуждите им.

Екипа от преподаватели е съумял да построи добра връзка с тях и качествена противоположна връзка.

Налага се и едно споделено мнение – преподаваният материал може да бъде приспособен по този начин, че да дава отговор повече на всекидневно реализираната активност в структурите и формированията от Военновъздушни сили на Република Кот д`Ивоар.

Полковник Николов съобщи, че преподавателският състав е бил чудесно квалифициран, с цел да бъде съответен в процеса на образование.

След отличното показване на курсистите при извършения надзор по отношение на добитите познания, те получиха и удостоверенията си за извършения курс.

Документите им бяха връчени персонално от началника на ВВВУ „ Георги Бенковски “ бригаден военачалник Юлиян Радойски.



По време на престоя си в Училището офицерите от Република Кот д`Ивоар участваха на ритуала по полагане на военна клетва, разкриване на хеликоптерното летище за образование на водачи, срещнаха се с историята на учебното заведение и бойната ни авиация.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР