В продължение на две години Диана Любенова и мъжът й

...
В продължение на две години Диана Любенова и мъжът й
Коментари Харесай

Диана Любенова 2 години се борила да има дете

В продължение на две години Диана Любенова и мъжът й – продуцентът от американски генезис Лес Уелдън, се борили да имат дете. Това е най-трудният интервал в живота на актрисата, която на 24 ноември чества 50-тия си празник.
„ Страхувах се дали ще стана майка и дали ще мога да имам лично дете ”, показа Диана в предаването „ Животът по автентичен случай ” с водеща – приятелката й и колежка Александра Сърчаджиева.

Диана, която води с Жени Марчева в събота предаването „ Тази събота и неделя ” по Би Ти Ви, роди щерка си София през 2011 година Тогава актрисата бе на 39 години, като с Лес Уелдън бяха дружно към този момент от много време. Отнело им не малко време да основат семейство, тъй като в началото го отлагали. Когато към този момент решили, че е настъпил подобаващият миг да станат родители, двойката срещнала съществени компликации в сбъдването на желанието си.

„ Минаха години от началото на връзката ни, като всеки искаше да добави още една година към кариерата си и някак си в един миг си споделих: „ Ние не закъсняваме ли? Дай да се организираме малко ”, връща лентата Диана. Когато с Лес почнали да работят върху процеса, дълго време не реализирали стремежи резултат. Актрисата се тормозила и бързо се заела с търсенето на лекари. „ Д-р Стаменов е индивидът, който ни подари безусловно София ”, признателна е тя. Любенова не посочи какъв тъкмо е бил казусът. Вметва единствено, че нямало никаква сериозна причина с Лес да не бъдат родители. Въпреки това им лишило 2 години, като в края им Диана към този момент изцяло била изгубила вяра. Актрисата и обичаният й даже почнали да обмислят концепцията да осиновят дете. За благополучие последният, както Диана била решила, опит да забременее, се оказал сполучлив.

„ Когато това се случи, бях най-щастлива на света ”, връща се обратно Диана, която научила насладата новина на рождения ден на Лес. Положителният тест за бременност бил най-прекрасният подарък за продуцента. „ Няма ден, в който да не благодаря за това събитие в нашия живот. Защото осъзнаването, че имаш това прелестно създание и то е плод на в действителност на една обич и е чакано, и желано, и мечтано, и е най-ценното нещо в живота. Това е осъзнатата обич, най-истинската обич ”, споделя през днешния ден Диана.

Радостта в фамилията им била огромна. И въпреки всичко имало нещо, което тревожело актрисата. Притеснявала се по какъв начин сестра й ще реагира на новината. Причината била, че тогава родственицата на Диана също се борела да стане майка, освен това от 11 години. „ Притеснявах се да й го кажа, тъй като след всяка нейна загуба през тези 11 години човек мъчно може да откри точните думи, с които да даде кураж. И ми беше мъчно да й го споделя, тъй като някак си усещах, че нямам право, в случай, че нейната борба е била толкоз дълго време, аз да я изпреваря и да се веселя надали не. За благополучие тя към този момент има прелестен наследник. И двете са доста щастливи в този момент ”, умилява се Диана Любенова.

Единственото, за което през днешния ден актрисата мечтае, е щастието й да продължи. Тя се радва на естетика в персонален проект и на задоволство в специалността. Въпреки че постоянно й е мъчно, като се изключи че е и доста изтощително, да съчетава актьорската си кариера с уговорките си на водеща и със фамилията, тя не се оплаква. Благодарна е, тъй като има всичко, за което в миналото е мечтала, а Лес постоянно й е бил опора и поддръжка. Двамата скоро ще отбележат 20 години обич, само че нямат брак. „ Не сме обсъждали женитба. Аз за себе си съм си задавала този въпрос, какво би трансформирало. Единствено сантименталната част и съгласно мен е непотребна суетност и доста грижи към организирането на едно такова празненство ”, споделя Диана и добавя, че въпреки всичко в случай че с Лес един ден се оженят, ще е в стеснен кръг.

Запознали се около артиста Башар Рахал, когато преди 20 години взел участие във филм, продуциран от Лес. Тогава Диана водела предаването „ Секс, игри, ах ”, което вървеше по „ Евроком ”. Актрисата поканила Башар да гостува в предаването й. Той предложил да пристигна с продуцента Лес, а след присъединяване им поканили Диана на вечеря с другари. Същата вечер обаче тя била на годишнина с випуска си от НАТФИЗ, тъй че съумяла да се появи чак за десерта. Когато отишла в ресторанта, нямало къде другаде да седне, с изключение на до американеца. Започнали да си приказват и незабелязано минали 3 часа. А Диана, чийто британски език тогава не бил съвършен, в началото мислела, че ще остане най-вече час. „ Той е от този вид мъже, които могат да  бъдат страхотна компания ”, усмихва се актрисата.

След вечерята, Лес се върнал в Съединени американски щати и не се видели 7 месеца. После обаче се върнал, открил се за по-дълго тук и от този момент с Диана се радват на обич и естетика. От самото начало заживеели дружно, само че актрисата много дълго пазела връзката им в загадка от поверие. Имала възприятието, че ще притегли неприятна сила от инцидентни хора. Не желала да завидят на щастието им.

И друго терзание имала Диана много дълго време. Може би в първите 4 години от връзката си актрисата отказвала да се явява на кастинги за функции във филми, на които обичаният й е продуцент. Не желала след това да се приказва, че е получила шанса да взе участие в американска продукция поради гаджето си. Въпреки че нееднократно е изтъквала, че печели функциите след състезание, Диана сякаш не съумя да спре подмятанията за това, че Лес подкрепя актьорската й кариера. Открай време се разяснява, че той постоянно й удря рамо и за интервютата с холивудски звезди, които тя прави за предаването „ Тази събота и неделя ”. Благодарение на Лес, актрисата може би има по-бърз и елементарен достъп до снимачните площадки на американски филми, които се снимат у нас. Само че с цел да се добере до опцията да интервюира някоя от звездите на тези продукции, Диана полагала съществени старания, воля и труд. Минавала и през комплицирана логистика. Зад всяко такова изявление има дни, от време на време и седмици, връзка с персонален помощник, предварителни въпроси, утвърждение, организация.

Лес имал най-много заслуги за щастието на актрисата в персонален проект. Той я поддържа във всяко отношение, схваща я и постоянно е отсреща за нея. Диана го е описвала като спокоен и балансиран мъж, с мил темперамент. Винаги съумява да я укроти, тъй като е и крепко стъпил на земята, до момента в който тя е по-нетърпелива и прочувствена. „ Има някаква магия в енергийното му поле. Когато е до мен, ставам на чердже. Единствен той знае по какъв начин да ме приземи... Това е моят мъж, кара ме да хвърча ”, споделя Диана. Тя е хвалела Лес и като татко. Той е приказен и прелестен, подчертавала е актрисата. Доволна е и че умее дълго да изяснява нещо на щерка им София, без да се изнерви и подразни, даже когато тя се разсейва. „ Тя получава доста уроци от татко си. Имам до себе си интелигентен и занимателен мъж ”, щастлива е Диана. Любенова

Появи се с разпран ръкав в ефир

Забавен гаф сътвориха в ефира на Би Ти Ви преди две седмици. Диана Любенова гостува в предаването „ Животът по автентичен случай ” със сако със разкъсан ръкав. Дали пък моделът не е подобен?, позволиха фенове, тъй като още на влизане в студиото се виждаше голямата дупка в сакото на Диана. Все отново надали е някакво дизайнерско решение единият ръкав да е отпран откъм рамото. По-вероятно е да става дума за недовиждане на стилистите или пък Диана да е скъсала сакото директно преди старта на предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР