В продължение на 6 дни трупът на убития столичен бизнесмен

...
В продължение на 6 дни трупът на убития столичен бизнесмен
Коментари Харесай

Трупът на убития бизнесмен стоял 6 дни в реката, съдружниците му го хвърлили в бидон

В продължение на 6 дни трупът на убития столичен предприемач Венцислав Младенов е останал във водите на река Чепеларска. Тялото му е било извадено в понеделник вечерта в региона на реката над родопското село Косово. Тези детайлности бяха оповестени на ексклузивен брифинг в пловдивската Окръжна прокуратура.

Венцислав Младенов е бил в съдружничество с убийците си Севдалин Буюклиев, на 47 година, и Марин Буюклиев, на 26 година Тримата са държали дружно заведение в центъра на село Нареченски бани.

На 21 март Младенов е отишъл в ресторанта и от този момент околните му са изгубили всякаква връзка с него. Мобилният му телефон е бил изключен. След като не съумяват да го открият, роднините търсят подпомагане от 9-то РУП в София. Разследването стартира пловдивската полиция взаимно с Главна дирекция " Полиция ". Още първоначално криминалистите се насочват към съдружниците на убития - Севдалин и Марин Буюклиеви.

" В следобедните часове на 21 март е зародил скандал за пари в заведението в село Нареченски бани, стопанисвано от тримата. Кавгата е била сред Севдалин Буюклиев и Венцислав Младенов. Между тях е почнал ръкопашен пердах, към който се причислява и синът ", описа окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов. По думите му Венцислав Младенов е бил повален на земята от двамата си съдружници с удари. Той е бил съвсем в безпомощно положение, само че е давал признаци на живот, когато Буюклиеви са го изтеглили в прилежащо помещение. Там единият му е държал краката, до момента в който другият му е нанасял удари с корав предмет в тилната част на главата. На Младенов са били породени 3 тежки черепно-мозъчни контузии, от които е умрял.

" За да заличат следите, главата на жертвата първо е била увита с найлонова торба, завързана с въже на шията. След това убийците са увили тялото в завеса от заведението, а най-после са употребявали и найлон ", описа Румен Попов. Трупът е бил натикан в пластмасов бидон, към който е бил завързан с въже железен похлупак от шахта. След това бащата и синът са натоварили бидона с натрупа в кола и са го хвърлили в река Чепеларска над село Косово.

Убийството е разкрито, откакто околните на Младенов са отишли на място в заведението му в село Нареченски бани. В стопанска сграда до ресторанта те разкрили захвърлена камера, която в началото е била в заведението, само че по-късно е била свалена от убийците. Роднините са я занесли в София, където специалист съумял да отвори записа, защото камерата е била със специфичен код. Наблюдаващият прокурор по делото съобщи, че все още на Севдалин Буюклиев и сина му Марин са повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране. Предвиденото наказване е от 10 до 20 години затвор. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР