В продължение на 5 месеца Луйс Елис е следял своите

...
В продължение на 5 месеца Луйс Елис е следял своите
Коментари Харесай

Мъж прелетя 6437 км и похарчи 2410 долара, за да намери крадеца на слушалките си. 

В продължение на 5 месеца Луйс Елис е следял своите безжични слушалки AirPods, до момента в който те са обикаляли Азия – от Катар до Непал и Тайланд и след това назад.

Apple се кани да пусне iPhone 12 без слушалки и зарядно в комплекта

Слушалките имат локация, която той е проследявал и шеговито е споделял пътуванията им в обществените мрежи.

JBL пусна на пазара безжични слушалки, които се зареждат от слънчева светлина (видео)

“Имах удоволствието да ги виждам по какъв начин пътуват по света за 5 месеца. Не знам кой ги беше взел, само че несъмнено бяха на отмора, която се случва един път в живота ”, показа Луйс.

“Гледах ги по какъв начин летят от Катар до Катманду, преди да отидат в малко селце в Хималайските планини. После отидоха за малко в Тайланд и се върнаха назад в Доха. Към оня миг към този момент не устоях и взех решение да ги намеря ”.

Мъжът е съумял да ги локализира в жилищна постройка, където е минавал етаж по етаж, до момента в който се е опитал да се свърже с тях посредством блутут и в действителност е съумял.

“Беше премеждие, усещах се като във филм с изгубено богатство. Беше доста вълнуващо. Знаехме, че са вътре и бях решен, че ще си ги взема назад ”.

“Връщах се ден след ден до края на пътуването, с цел да си ги взема. Носих и кутията със серийния номер, с цел да потвърдя, че са мои ”.

Когато най-сетне е съумял да откри верния апартамент, слушалките са били върнати без проблем.

“Майка ми счита, че съм вманиачен, само че беше супер занимателно! Нямахме действителен проект, просто се надявахме, че ще ги намерим. Фактът, че може да проследиш толкоз дребни слушалки по целия свят, е необикновен ”, показа Луйс.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР