В Продължаваме промяната“, като нова партия, виждаме неопитност, младост. Не

...
В Продължаваме промяната“, като нова партия, виждаме неопитност, младост. Не
Коментари Харесай

Орхан Исмаилов пред ФАКТИ: Много невежи хора с неадекватно поведение виждаме в парламента ВИДЕО

В „ Продължаваме промяната “, като нова партия, виждаме неумелост, младост. Не са подготвени да ръководят. Да се поучат малко, да придобият опит. Не може да си съпротива и да искаш да имаш началник на Народното събрание. Повече би трябвало да се чете. Много невежи хора с несъответстващо държание виждаме в Народното събрание. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ политикът Орхан Исмаилов.

Според него не са се изчерпали опциите за кабинет.

„ Въпросът е не е толкоз кой ще е ръководител на Народно събрание, тъй като той съставлява институцията. Въпросът е да има парламент. Как ще се групират силите на партиите, с цел да излъчат кабинет. Както виждаме, статуквото си държи на думата. Когато имаш рецесии обаче, би трябвало да дадеш формула за излаз от тях. Вече няма червени линии, има червени стени. Привличането на Плевнелиев и Паси в някакви диалози демонстрира, че водачите на политическите партии не могат да седнат очи в очи “, изясни той.

Според Орхан Исмаилов политиците би трябвало да дефинират 5 цели, примерно, към които да се построи единодушие, с цел да върви страната напред.
„ Говорим за бюджета, за законите за Плана за възобновяване, за обучение, за опазване на здравето и така нататък Ясно е, че в Народното събрание не са събрали да се обичат. А в това време виждаме по какъв начин си играят на „ … дай си ми куклите, на ти си парцалите “. Виждаме, че политиците не могат да ръководят себе си, камо ли други процеси. Ако народът обсади Народно събрание, ще видите по какъв начин ще се схванат “, добави Исмаилов.

Исмаилов също по този начин счита, че казусът е различен. А точно, че политическата класа не осъзнава обстановката, в която се намираме. „ Никой не прави взаимни отстъпки. Да казваш, че не изнасяш оръжие, само че да го правиш и да е ясно на всички, е шизофрения. Всички ще заловен на някъде, в случай че се разгласи готовност у нас. На постройката на Народното събрание написа: „ Съединението прави силата “. Ни съединяване виждам, ни мощ, а виждам разцепление и цялостна съсипия “, сподели още той.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР