В присъствието на водещи винени експерти и сомелиери New Bloom

...
В присъствието на водещи винени експерти и сомелиери New Bloom
Коментари Харесай

New Bloom Winery с две нови топ вина в серията PIXELS

В наличието на водещи винени специалисти и сомелиери New Bloom Winery показа двете си нови червени виновност в серията PIXELS. Избата от Съединение уважи празника на лозарите и винарите с тържествено зарязване на лозята край село Найден Герово. Двете нови виновност са от сортовете Регент и Сира. Избата обработва близо 6000 дка лозови масиви от 14 разнообразни сорта.

Серията PIXELS включва напълно едносортови виновност, в които е търсено най-хубавото показване на сортовия темперамент в комбиниране с модерните винени технологии и нововъведения. Двете нови червени виновност следват тази традиция. Те също ще се затварят с новаторската система Ardea Seal, която се състои от три детайла: вътрешно тяло, външна обвивка и специфичен „ щит ”, който е в най-долната част на тапата и разрешава надзор на кислорода в бутилката. Тапата се приема за опция на класическия корк, с доста ниска въздушна пропускливост, предпазваща виното от външни въздействия, прахуляк и други. Подобна запушалка се употребява за скъпите френски виновност от най-висококачествените лозя на Кот д`Ор и Шабли в Бургундия, в категорията гранд крю. Тапата се отваря с тирбушон, запазвайки звука, който издава издърпването на класическия корк, и може да се употребява неведнъж, обясниха специалистите от New Bloom Winery. Това разрешава предпазване на алените виновност PIXELS и след отваряне за по-дълго време, което е облекчение и за ресторантьорите, които желаят да оферират вино на чаша.

„ Доволни сме от получения краен резултат и считаме, че новите виновност напълно дават отговор на слогана на марката „ С внимание към всеки подробност “, разясниха от производителя. Според специалистите винената просвета на българина се покачва и ще се търсят от ден на ден виновност от по-редки и ексцентрични сортове. Сред присъстващите бяха Вихрен Велков, Сомелиер на България за 2012, и Георги Михов, Сомелиер на България за 2011, и интернационален винен оценител.

Главният енолог на избата Владимир Влъчков разяснява, че всеобщо е признато, че тероарът дефинира капацитета на един или различен вид грозде за вино. Това в действителност е по този начин, само че не би трябвало да се подценява и опцията на енолога да работи при днешното равнище на науката и механически условия върху усета на виното. Точно тук се дефинира в немалка степен стилът на напитката. “Ние бихме желали нашите виновност, без значение че са разнообразни едно от друго, да имат една обща характерност, а точно - „ вкусни виновност ”, уточни специалистът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР