В принуда, освен в хулиганство, е обвинен Динко Вълев от

...
В принуда, освен в хулиганство, е обвинен Динко Вълев от
Коментари Харесай

Динко от Ямбол си създаде големи неприятности

В насила, с изключение на в безчинство, е упрекнат Динко Вълев от Ямбол, който разкри просяк-измамник в Равда. Той ще дава отговор освен за това, че е блъскал и обиждал друмник, който проси край супермаркет, лъжейки че е без крайници, само че и за това, че го е предиздвикал да се извини на жителите.

Мярката за неотклонение на Вълев е планувана за 15.00 часа през днешния ден в Районен съд - Несебър. На влизане в съда Динко изрази страдание за постъпката си. " Съжалявам. Силно се възмутих, тъй като млади, възрастни и дребни деца му пускаха парички. Не трябваше да отвръщам по този начин ", сподели Вълев пред медии.

В клип, публикуван от самия Динко в обществените мрежи, се вижда по какъв начин ловецът на мигранти събаря просяка от инвалидна количка, крещи му и го пита за какво лъже, че е недъгав. Оказва се,че в действителност просякът симулира, като употребява трик, при който краката му не се виждат до момента в който седи на инвалидна количка, заяви " 24 часа ".

След разобличаването му, Динко хваща мъжа и го кара да се извини на няколко души край магазина.

След като клипът се завъртя в обществените мрежи полицията в Несебър се самосезира и стартира следствие. Вълев бе задържан, а прокуратурата удължи ареста му до 72 часа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР