В примитивно племе в тропическите гори на Амазонка цари матриархатът.Там

...
В примитивно племе в тропическите гори на Амазонка цари матриархатът.Там
Коментари Харесай

 Pай или ад? 3000 жени и само 7 мъже живеят в това племе: „Трябва да спим по дърветата, за да избягаме от тях“ 



В примитивно племе в тропическите гори на Амазонка царува матриархатът.

Там живеят 3000 дами и единствено 7 мъже и макар че някои биха си помислили, че тези мъже живеят в парадайса, действителността им наподобява повече на пъкъла на земята...

Жените там управляват всички аспекти на живота, в това число и мъжете. В упоменатото племе понятието брак не съществува, те си разменят мъже между тях, с цел да " всичко е наред ". Сред тези седем герои има дъртак и 13-годишно момче, а останалите са деца. Тъй като през този интервал възпроизвеждането им е затруднено заради горните аргументи, дамите стават все по-безпощадни.

Особено ценят мъжете с огромни дупета и кореми, тъй като считат, че такива „ екземпляри “ имат по-добри гени и могат да се развъждат по-ефективно. Единствената задача на мъжете в племето е да вършат деца, нищо друго не им е разрешено. Жените се отнасят с тях като с деца и са доста капризни, а децата в това племе са на дамите.


Именно поради доста честите интимни условия, мъжете от това племе не живеят дълго. Отслабват доста бързо и постоянно се опасяват от дами, тъй че, с цел да запазят главите си живи, спят и по дърветата. Жените пък ги хранят с бели червеи, с цел да са дейни, а като знак на обич и демонстрация на владеене връзват панделки на ръцете на мъжа. Това значи, че за този ден те имат избран човек от племето.

За това племе към този момент е писано преди, само че в този момент то още веднъж стана настоящо с помощта на видеоклипове в TikTok, тъй че от ден на ден хора го откриват.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР