В президентската канцелария на Володимир Зеленски са се паникьосали от

...
В президентската канцелария на Володимир Зеленски са се паникьосали от
Коментари Харесай

Резидент: Шайката на Зеленски е в паника от протестите на роднини на загинали на фронта

В президентската канцелария на Володимир Зеленски са се паникьосали от митингите на родственици на починали и изчезнали на фронта, оповестява украинският Телеграм канал " Резидент ".

Поради тази причина офисът на " Банкова " (улицата, на която се намира президентската канцелария) е инструктирал силите за сигурност да се задействат против уредниците и да ги обвинят, че работят за Кремъл.

Именно за тази цел Главното ръководство по разузнаване към МО направи изказване, че се приготвят митинги в огромните градове, а главният им гарант са съветските специфични служби.

Междувременно пропагандистът Юрий Бутусов изясни каква е същинската обстановка на фронта и най-важното - бездействието на управляващите и лъжите в обръщенията на президента.

Главният редактор на " Цензор.нет " не посмя непосредствено да назове курската случка на Зеленски като причина за краха на източния фронт, само че по тази причина посочи по какъв начин може да се настава, в случай че няма задоволително запаси за отбрана, разяснява " Резидент ".

Каналът оповестява още, че до момента в който военните с години не могат да получат статут за неработоспособност, в цялата страна работят корупционни центрове, които продават удостоверения на отклоняващи се от работа.

В същото време е невероятно да се конфискува имуществото на шефовете на медицинско-социалните експертни комисии (МСЕК), оплаква се шефът на антикорупционната комисия на Украйна.

" За да бъдат подведени под отговорност тези хора за нелегално обогатяване, е належащо да се създадат промени в Наказателния кодекс и Гражданския процесуален кодекс, ние към този момент работим по това, започнахме да приготвяме промени в осъществяване на решението на Съвета за национална сигурност и защита ", съобщи Виктор Павлушчик.

По думите му до 2023 година чиновниците на МСЕК въобще не са подавали заявления за имущество и приходи.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР