В преследване на желанието да спестят много хора купуват остарял

...
В преследване на желанието да спестят много хора купуват остарял
Коментари Харесай

Появи се хитър начин за изчистване на паметта на iPhone, без да изтривате нищо важно

В гонене на желанието да спестят доста хора купуват стар iPhone с минимално количество памет. В резултат на това незабавно след изтеглянето на всички нужни приложения, както и фотоси и известия, на практика нищо не остава от паметта. А по какъв начин да използваме смарт телефона през идващите няколко години не е доста ясно.

Един от потребителите на Reddit показа необикновен, само че ефикасен лайфхак, по какъв начин да изчистите паметта на iPhone. В мненията мнозина означават, че трикът им е оказал помощ да решат безконечния проблем с неналичието наизуст. В публикацията по-долу ще ви споделим каква е същността му.

Как да изчистите паметта на iPhone, без да изтривате нищо значимо

Целият кеш и всички файлове в смарт телефоните на Apple имат лимитирано време за предпазване — по-специално месец, половин година, година. Ето за какво създателят на лайфхака излезе с концепцията да променим датата на iPhone, с цел да измамим системата и по този метод да освободим в допълнение място.

Преди да извършите процедурата, отидете в настройките, „ Общи “ и изберете „ Съхранение на iPhone “. Проверете какъв брой място заемат вашите систематични данни. След това затворете всички приложения от паметта на смарт телефона: просто плъзнете надолу и затворете приложенията.

Отидете в раздел „ Известия “ в настройките. Тук е належащо да зададете параметъра „ Неопределено време “ в детайла „ Оставете известие “.

Поставете iPhone в самолетен режим и изключете Bluetooth и Wi-Fi (това е належащо, с цел да избегнем проблеми с iCloud, Apple Watch и други програми). След това още веднъж отиваме в настройките, секцията „ Общи “ и допираме детайла „ Дата и час “, изключваме превключвателя „ Автоматично “ и преместваме датата една година напред.

След като извършите горните стъпки, заключете iPhone и изчакайте няколко минути. След това се върнете към настройките на датата и задайте цената на 3 месеца напред от през днешния ден (или 9 месеца обратно от каквато и дата да сте задали). Заключете още веднъж телефона и отново изчакайте няколко минути.

В края на процедурата върнете параметъра „ Автоматично “ в секция „ Дата и час “ и изключете самолетния режим. Сега проверете още веднъж потреблението на систематични данни. Трябва да има по-малко от тях. Потребителите споделят, че по този метод са съумели да почистят от 1-2 GB до 10-20 GB систематичен отпадък.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР