В препълнения салон на Народно читалище Христо Ботев 1907“ в

...
В препълнения салон на Народно читалище Христо Ботев 1907“ в
Коментари Харесай

Концертът „Коледа за всяко дете“ зарадва 300 деца от Роман

В препълнения салон на Народно читалище „ Христо Ботев 1907 “ в Роман 300 деца получиха празнични торбички с лакомства и участваха в лотария, която се организира по време на концерта.

Официални посетители на събитието бяха кметът на Община Роман Валери Ролански , заместниците му , Георги Костов , шеф отдел „ Закрила на детето “ в Мездра и доста други.

Голяма еуфория настъпи при появяването на артистите Галин и Адам , както и диджей Пафи , които подвигнаха на крайници публиката с шлагерите си и взривиха залата.

Кметът на Роман благодари на Слави Михайлов и Националното съдружие на сираците в България за голямата наслада , която донесоха на децата. Той връчи и документ за Доброта на Ивет Симеонова , шеф на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии /КСУДС/ в Роман поради неуморната й работа и партньорство с доста организации и компании, които подкрепят положителната грижа за деца в потребност.

Богатият награден фонд за томболата от мобилни телефони, селфи стик, часовници, козметични подаръчни комплекти и други донесе същинска наслада , усмивки и страст на децата.

В концерта ослепително се показаха и надарените танцьори от СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в град Пордим с хореограф Даниела Цолова, младият артист Емил Младенов и неговият музикален възпитател Християн Ангелов. Виртуозните осъществявания „ Тиха нощ “ и „ Вечеряй Радо “ на пианиста Огнян Янчев не останаха незабелязани.

В края на концерта мотористи , преоблечени в костюми на Дядо Коледа, форсираха на сцената с мощните си мотори и всички участници излязоха за сцената, с цел да си пожелаят същинска и незабравима Коледа.

Слави Михайлов благодари за партньорството и поддръжката на Община Роман, КСУДС-Роман, както и на компаниите спонсори. Охраната за безпроблемното протичане на концерта се провежда от най-голямата охранителна компания, които дружно със чиновниците на реда сътвориха съвършена организация за концерта.

Огромни благодарности сервира Михайлов и към екипа уредници, сътрудниците му от КСУДС, които няколко дни помагаха с организацията на концерта и по време на провеждането му.

„ Този концерт ще се помни дълго, тъй като донесе доста страсти, неспокойствие и наслада измежду децата и присъстващите посетители. Весели Коледни и Новогодишни празници “, пожела на всички Михайлов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР