В преосмисляне на националната класика, експерт по хранене предложи един

...
В преосмисляне на националната класика, експерт по хранене предложи един
Коментари Харесай

Единствената съставка, която трябва да изключите от вашата пълна английска закуска, разкрита от диетолог

В преосмисляне на националната класика, специалист по хранене предложи един съставен елемент да бъде пропуснат от нахалната цялостна британска закуска.

Традиционен „ цялостен британски “, като разновидността, сервиран от Wetherspoons, включващ две пържени яйца, бекон, две наденички, фасул, три хаш кафяви, гъби, две филийки изгорял самун и лурпак – всичко това на цена от £5,25 - е нещо, което британците обожават. Но макар усета си, той също е цялостен с калории и мазнини.

Гуру по хранене предлага да се изключи един известен детайл, считан за най-нездравословен. Даниел Херман, специалист по хранене и създател на Bio-Synergy, разкри мислите си за това кой детайл от британската закуска е най-добре да пропуснете.

Даниел сподели: „ Закуската несъмнено е обичаното ми хранене, а цялостната британска закуска е същинско наслаждение, само че има някои дефекти. Вероятно най-хубавият детайл, който би трябвало да изключите от менюто/чинията, е пърженият самун. той се бори с това, както разкри ежедневната диета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР