В предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ Калин Генадиев ще се

...
В предстоящите епизоди на „Откраднат живот“ Калин Генадиев ще се
Коментари Харесай

Инцидент Преобръща Живота На Калин Генадиев

В идните епизоди на „Откраднат живот“ Калин Генадиев ще се изправи пред едно от най-големите тествания в своя живот. Инцидент ще преобърне проектите му и ще раздруса радикално познатия му живот. В битката за спасяването и възобновяване му ще се включат сътрудниците и приятелите му от МБАЛ „ Св. Кирил “, които ще създадат всичко допустимо да овладеят сериозната обстановка.

„Калин ще се озове в ново състояние. От опериращ, той ще попадне в реанимацията с въпроси ще продължи ли пълностоен живот и ще се трансформира ли още веднъж от пациент в лекар“, разясняват от продукцията на хитовия български медицински сериал.

Любовните връзки още веднъж ще бъдат в центъра на основни сюженти линии. Привличането сред доктор Тасев и Ина Фотева ще става все по-силно. Междувременно Тони Ковачев ще реши да засвидетелства възприятията си към доктор Огнянова.

Дали най-сетне тя ще откликне или ще бъде още веднъж разкъсвана сред страстта и привличането с Марио? Ще създадат ли първата крачка Ина и доктор Тасев? – феновете ще схванат в идните епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР