В предложението на “Има такъв народ” липсвали текстове, които да

...
В предложението на “Има такъв народ” липсвали текстове, които да
Коментари Харесай

Два са вариантите да се платят парите на пътищарите

В предлагането на “Има подобен народ” липсвали текстове, които да уреждат заплащанията на изпълнителите дотук. Проектът за решение за пътищарите включва две точки - Народно събрание да даде опция на АПИ да разпорежда нови ремонтни действия вследствие на актуалните подписани контракти до тяхното привършване.

Точка втора - Народно събрание да даде опция на АПИ да приключи всички стартирани през миналата година 287 ремонта по пътищата в страната и нищо повече. Този план за решение не касае заплащанията, изясни ръководител на Комисията по районни въпроси в Народното събрание Настимир Ананиев на брифинг в Министерски съвет.

По думите му концепцията е заплащанията “да бъдат уредени в Министерски съвет по единодушие сред съдружните сътрудници “, с цел да не се трансформират те още веднъж в “карта в политическата игра в страната “.

ФрогНюз напомня, че парите за пътищарите провокираха разкол в ръководещото болшинство, а изборът за началник на Българската национална банка се оказа конфликтна точка. Такава теза изрази и районният министър Гроздан Караджов, съгласно който бламирането на точката за гласоподаване на бюджета на АПИ в зала и неналичието на депутати на правната комисия, която трябваше да разиска парите за ремонтите, са целеустремено блокиране.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР