В предаването „Тази сутрин по бТВ Мика Зайкова, каза че

...
В предаването „Тази сутрин по бТВ Мика Зайкова, каза че
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Мораториумът не решава проблема, той го отлага

В предаването „ Тази заран " по бТВ Мика Зайкова, сподели че не й липсва Народното събрание. „ Като виждам какви каши забъркват, никак не ми липсва. Мораториумът не е решение на казуса, а отсрочване на казуса, който може след 3 месеца да се усложни, в случай че екипът на държавното управление не измисли нещо, тъй че да може да тушира цените ".

Вярвам на тези младежи, имат доста висок учебен бекграунд, имат забавни хрумвания, изясни Зайкова.

Според Мика Зайкова ГЕРБ е подложил динена кора на държавното управление с предлагането и приемането на този мораториум. „ За един ден не можеш да направиш разбор, не можеш да предложиш рационално решение, само че да гласуваш мораториум. Но евентуално ще се поправят. "

Аз се надявам това държавно управление да изкара цялостен мандат, тъй като другояче за България ще е злополука, счита Зайкова. „ Има Такъв Народ ще бъдат градивен сътрудник, само че не и подчинени. "

Дали преходът ще завърши по-късно ръководство, или след още 4 години, само че тази работа не става толкоз елементарно, изясни Зайкова. „ Държавният глава е оптимист и той има съображение за това, тъй като тези момчета са чисти. Ако ние успеем да снижим кражбите, ограничим сивата стопанска система, т.е. заплащането под масата и всеки да си заплаща налозите, за които е получил пари, да не се крият пари, аз мисля, че това ще даде първия подтик ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР