В предаването: Спортните журналисти Делян Кючуков и Явор Евтимов коментираха в

...
В предаването:
Спортните журналисти Делян Кючуков и Явор Евтимов коментираха в
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 16.12.2023 с Делян Кючуков, Явор Евтимов, проф. Валентин Панайотов и Весела Велин

В предаването:

Спортните публицисти Делян Кючуков и Явор Евтимов разясниха в студиото на " Евронюз " успехите на Кубрат и Тервел Пулеви. " Не съм доста впечатлен. Кубрат е на 42 години. Съперникът му се е боксирал за последно през 2016-та. За Тервел има време за развиване. Това са мачове за попълване на банковата сметка ", бяха думите на Кючуков.

" Не считам, че има път за Кубрат към висините на тежката категорията ", добави Явор Евтимов.

" Процесите в шахмата са тъжни. Ако се осъществен прогнозите за член на ФИДЕ, ще бъде приета последната федерация. Въпросът е какво ще се случи с другата федерация? Зависи напълно от министъра на спорта ", сподели Евтимов.

Двамата приказваха още за сезона в биатлона, където съществена тематика е болните от коронавирус състезатели.

Преподавателят в НСА проф. Валентин Панайотов приказва за " В темпото на Кари ". Дни след големия успех на Карлос Насар, неговото показване бе част от диалога. " Карлос се завърна безапелационно, само че не и ненадейно. Много хора го отписаха след контузията, която беше сериозна. Очаквам най-малко орден от него, а за какво не и златен на Олимпиадата. Той още е доста млад. Надявам се целият тим да се приготви доста добре. ", разяснява преподавателят в спортната академия.

" В темпото на Кари " гостува в клуба по айкидо Доджото. Основателката му Весела Велин описа на Кари историята на този военен азиатски спорт.

" Този спорт те кара да имаш вътрешен баланс и по какъв начин да се контролираш. Да можеш да се контролираш и да си учтив ", показа Весела Велин.

 

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР