В предаването Панорама по БНТ Стефан Янев, каза че характерното

...
В предаването Панорама по БНТ Стефан Янев, каза че характерното
Коментари Харесай

Стефан Янев:За нас най-важният въпрос е доверието на българите

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Стефан Янев, сподели че присъщото за политическата рецесия в България е неналичието на разговор. „ Политическите партии избраха да приказват през абсурда, през обвиняванията взаимни. Именно това ме кара да мисля, че думата разговор е една от тези думи, които по-често би трябвало да върнем в нашия политически речник. Нужни са и думите взаимоотношение, единодушие по национални цели ".

БВ ще търси решение в използването на тези думи и в съдържателно и свястно държание, които да водят до разговор, който да изведе страната от рецесията.

Думите разговор, взаимоотношение, единодушие по цели на страната, решения в полза на хората, бяха думи позабравени в политическия речник, съобщи Янев. „ Ние от първия ден на предходното Народно събрание говорехме с този звук. Сега в тази акция тези думи се употребяват от съвсем всички партии, тъй като това е методът - търсене на салда посредством разговор. "

Ние желаеме да предложим тематики, които събират българското общество, а не го разделят, безапелационен е Зафиров. „ И в предходния парламент се опитахме да изведем 4 целта - приемане на Законите за ПВУ, приемане на България в Шенген, приемане на бюджет на страната, както и правосъдна промяна. Това са нещата, които могат да бъдат основа за диалог, за разговор ".

По отношение на ограниченията, които страната може да предприеме, това е усилване на нейните регулаторни функционалности във връзка с пазара, добави Янев. „ И несъмнено повишение на родното произвеждане ".

За нас най-важният въпрос е доверието на българите, които се усещат излъгани и изоставени от политиците, в умозаключение сподели Янев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР