В предаването Панорама по БНТ Сергей Станишев, каза че четирима

...
В предаването Панорама по БНТ Сергей Станишев, каза че четирима
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Най-тежко ще бъде положението на БСП, ако влезе в коалиция с ГЕРБ

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Сергей Станишев, сподели че четирима от петимата евродепутати са декларирали, че би било съдбовно за Българска социалистическа партия сега да влиза в колаборация с ГЕРБ.

Най-тежко би било ситуацията на Българска социалистическа партия, в случай че влезе в коалиция с ГЕРБ, сподели той.

Според него през последните две години политиците имат пай небосвод, единствено до идващите избори. А нови избори " би било извънредно ".

Това е една нужда, която съществува в лявото пространство, да обърнем диалога и да заговорим за политики, сподели Станишев за днешния конгрес за прогресивни леви решения, в който участваха над 500 социалисти. Според него сега диалог за политики липсва. Обясни и че Българска социалистическа партия не би трябвало да е консервативна, а прогресивна.

На никой нямаме доверие, момчета, да получите цялата власт съгласно него е посланието на гласоподавателите.

Допълни, че има доста сила и качествени хора, които са подготвени с решения. Даде образец с няколко служебни министри с леви хрумвания, както и с някои кметове на Българска социалистическа партия.

Руската федерация атакува суверенна страна, Европейски Съюз не може да не поддържа Украйна. Привърженик съм на политическо решение на този спор, сподели още Сергей Станишев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР