В предаването „Панорама“ по БНТ проф. Николай Витанов, каза че

...
В предаването „Панорама“ по БНТ проф. Николай Витанов, каза че
Коментари Харесай

Проф. Николай Витанов: Апокалипсисът се отлага

В предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия проф. Николай Витанов, сподели че на мои калкулации се базира част от решенията на новия проект на държавното управление. „ Планът е основан на разбор, учреден на доста параметри – мултифакторен разбор, тъй че не е единствено един знакът, въз основата на който ще се взимат решенията. Освен интензивните кревати, ще се взима поради и заболеваемостта да вземем за пример. Следващият фактор е картата, която демонстрирам оцветена в разнообразни цветове. Например сега Русе е на стадий 4. Много значим фактор са и медицинските експерти. И като се направи този мултифакторен разбор, чак тогава ще се взима решение. “

Апокалипсисът се отсрочва – думата е „ отсрочва се “, а не анулира се, изясни Витанов. „ В към 8 области е публикуван главно Омикрон, само че в другите към 20 области в България той занапред ще се бори за доминация “.

Аз виждам смъртността каква е – 75-85 индивида дневно, в случай че беше единствено Омикрон, тя трябваше да бъде по-малка, което демонстрира, че Омикронът още не е доминантен, добави още професорът.

Аз благодаря на моите злобари, тъй като те направиха нервите ми толкоз стоманени, че в този момент се оправям с големи проблеми, с помощта на тях, съобщи Витанов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР