В предаването Панорама по БНТ Николай Денков, каза че има

...
В предаването Панорама по БНТ Николай Денков, каза че има
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков: Няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ-СДС

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Николай Денков, сподели че има късмет за доста взаимни отстъпки, само че има невъзможни взаимни отстъпки. „ Когато си поел ангажимент към гласоподавателите е неосъществим компромис. Ние няма да подкрепим първия мандат на ГЕРБ-СДС и няма да участваме в взаимно съдружно държавно управление. Това беше нашата съществена линия в акцията ни. Решихме да тръгнем по друга линия и тя е да предизвикваме всички вероятни взаимни отстъпки, с които не нарушаваме обаче нашите обещания към гласоподавателите ".

Тезата, че са единствено партийци хората, в препоръчаното от нас държавно управление, не е правилно, изясни Денков. „ 6 индивида в този лист са препоръчани от Демократична България. Така че тезата, че Демократична България се е дръпнала от този кабинет, не е вярна. Когато се прави кабинет, би трябвало да бъде от хора, на които имаш доверие. Изборът на тези хора не е по партийна линия, а напълно върху това могат ли да се съберат като екип и да работят по тази стратегия ".

Въпросът, който стои е когато пристигна време за нашия втори мандат, по какъв начин бихме могли да реализираме държавно управление, което да извършва тази законодателна и тази управническа стратегия, добави Денков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР