В предаването „Панорама по БНТ Любомир Каримански, каза че когато

...
В предаването „Панорама по БНТ Любомир Каримански, каза че когато
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Аз съм човек, който винаги приветства преговорите

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Любомир Каримански, сподели че когато се гради нещо, значимо е да има постоянна основа. „ Ние започнахме действително след последния избор и беше ясно показано по медиите, тъй че всеки един от договарянията бяха излъчени. Но тук по-важното е стабилността на основата. Дали тази основа се гради на дилетантство или се гради на професионализъм? "

По-важното нещо е да кажем, че в случай че извадим съдружното съглашение и доста е неприятно, когато млади политици употребяват квалификации, а те не са най-хубавото нещо, съобщи Каримански. „ Аз работя с обстоятелства, с това да можем да съпоставяме неща и в съдружното съглашение мога да ви изкарам най-малко над 15 неща, които са нарушени ".

Един от моите сътрудници е бил викан в лабораторията на „ Драган Цанков ", с цел да го убеждава да бъде част от новата тройна коалиция, описа Каримански. „ Всеки един от нашите депутати е задоволително съзнателен, кардинален и предан към това, което сме заложили в програмата и партията Има Такъв Народ ".

Аз съм човек, който постоянно приветства договарянията и разсъдъкът, не изключвам вид, в който може да се беседва, само че въпросът е в каква форма ще бъде това държавно управление, изясни Каримански. „ Ако едностранно се постановат някои неща от страна на държавното управление, това няма по какъв начин да стане повече. Ако не сме отчели резултатите от дадени антикризисни ограничения, и ние в никакъв случай не сме споделили, че сме срещу антикризисните ограничения - в противен случай ".

Актуализацията на бюджета ще бъде подкрепена на първо гласоподаване в Народното събрание и не за нещо друго, желая да направя ясното разграничаване за какво гласувахме въздържали се по време на комисията - тъй като в държавния бюджет никой не регистрира всички тези остойностявания на антикризисните ограничения по натурални индикатори, съобщи още Каримански.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР