В предаването „Панорама по БНТ Лена Бориславова, каза че за

...
В предаването „Панорама по БНТ Лена Бориславова, каза че за
Коментари Харесай

Бориславова: В момента България няма нужда от нестабилност, имаме нужда от работещо правителств

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Лена Бориславова, сподели че за нея да отидеш по покана на държавното управление на Украйна, когато те желаят да се срещнат с теб е най-хубавата форма на поддръжка, а и явен политически сигнал къде стои България и каква позиция заема. „ Въпросът е какво реализира тази аудиенция? 6-те съответни стъпки, които бяха начертани сред Петков и Зеленски, демонстрират, че това посещаване, като се изключи че беше приятелско, сподели доста ясно къде стои България във връзка с този спор. Показа по какъв начин можем да оказваме помощ на Украйна и да си сътрудничим в разнообразни аспекти ".

Зеленски доста ясно сподели, че ние сме другарска страна, чиято помощ е високо ценена, съобщи Бориславова. „ Тези 6 въпроса, които договорихме, са помощ, която сме подготвени да дадем на Украйна. Ремонтирането на военна техника на Украйна е едно от нещата, които договорихме. Мисля, че това е нужна помощ, съответна, ясна. И имам вяра, че съдружно ще успеем да се споразумеем за това. "

Има изключително съвещание на Народно събрание в сряда, на него ще бъде взето решението за това да се поддържа, уповавам се, изпращането на военно-техническа помощ за Украйна, добави Бориславова. „ В момента България няма потребност от неустойчивост, имаме потребност от работещо държавно управление. Трябва да се оправим с редица провокации и изпращането на военна помощ за Украйна е единствено едно от тях. Трябва да се оправим с инфлацията, цените на газа и така нататък "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР