В предаването Панорама по БНТ Гроздан Караджов, каза че преди

...
В предаването Панорама по БНТ Гроздан Караджов, каза че преди
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Преди всичко от скандалите губят българските граждани

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Гроздан Караджов, сподели че на първо място от свадите губят българските жители. „ Най-вече, в случай че би трябвало да се запитаме кой печели, печелието задкулисието. Защото то си лови риба в мътните води на настоящето ръководство и е предостатъчно. Не са удовлетворени българските жители, които чакат промени, да има правдивост в страната ".

Бихме взели участие в същински промени, а не в измислени, каквито дотук ни се оферират, изясни Караджов. „ Няма същински препоръчани промени,у има единствено фалшификати. Давам ви за образец прословутата Конституция ".

Добре е България да има държавно управление, само че ние по Конституция постоянно имаме държавно управление, ние нямахме парламент, само че към този момент е изменена Конституцията, Народното събрание в този момент ще заседава и ще управлява държавното управление, добави Караджов. „ На нас ни е нужно дейно държавно управление и работещо, каквото сега нямаме. Няма в нито един бранш нещо направено - в енергетиката, в общественото дело, в образованието - къде е направено нещо?. Хвалят се по какъв начин оказват помощ на Украйна, единствено че един чифт ръкавици не са стигнали до Украйна ".

Говори се за отговорността, а е за делението на постовете, счита Караджов по отношение на меморандума. „ В него се занимава в 90% по какъв начин да си поделите постовете, които ще управляват две трети от стопанската система на страната. Най-отговорно сте си го записали, тъй като това е най-безотговорното нещо, което съм виждал в миналото. "

Българска национална телевизия, „ Панорама "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР