В предаването Панорама по БНТ Добромир Живков, каза че лятото

...
В предаването Панорама по БНТ Добромир Живков, каза че лятото
Коментари Харесай

Добромир Живков: Отваря се възможност да бъдат чути за по-радикални политически послания

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Добромир Живков, сподели че лятото малко или доста сме склонни да се деполитизираме, мислим за почивка. „ От друга страна обаче политическата обстановка се развива динамично и съгласно мен ние към момента сме очевидци на много сериозна политизация, която скоро няма да се успокои, имайки поради това, което ни чака след няколко месеца ".

Електоратите на двете политически сили ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, първо, би трябвало да отчетем, че при ГЕРБ-СДС има по-голямо утвърждение на такова взаимоотношение, въпреки това виждаме, че гласоподавателите на ПП-ДБ също стартират да одобряват това ръководство, счита Живков.

Това обаче на хората несъмнено не наподобява трайно, малцинство са тези, които чакат този кабинет да издържи най-малко година и половина, добави Живков. „ Все още тези тежки противодействия, насъбрани през годините и неналичието на предвидимост, водят до това всичко да се гледа като на една доста нежна структура, която може да де срути всеки миг ".

Отваря се опция за по-радикални политически послания да бъдат чути, тъй като обществото към момента не е успокоено, а тази групировка, която ръководи също среща несъмнено сериозна съпротива и рецензии, които звучат аргументирано и правдиво за немалка част от българите, счита Живков. „ Отваря се още веднъж концепцията, че сходна настройка може да усили в допълнение тежестта на едно по-радикално политическо държание ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР