В предаването Панорама по БНТ Делян Добрев, каза че външно

...
В предаването Панорама по БНТ Делян Добрев, каза че външно
Коментари Харесай

Делян Добрев: Според мен този кабинет не е успешен

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Делян Добрев, сподели че външно министерство си е на ГЕРБ, в този момент внезапно „ Промяната " желае да го вземе. „ Прав сте - на България, само че се ръководи от ГЕРБ. Кирил Петков е споделил на Борисов, че това министерство е алена линия, то би трябвало бъде тяхно. "

Горивото щеше да стане 4 лева, в случай че не внасяме съветски нефт, нямаше да има дизел, 2000 души щяха да останат без работа - това са опорките на „ Промяната ", само че от 1 януари съветски петрол няма, в този момент сме 9 февруари, изясни Добрев. „ За този съвсем месец и половина скочиха ли цените? Няма един барел съветски петрол.Пазенето на съветските ползи не е било, тъй като те съответстват с българските забавни, те са си били чисто съветски. "

Въпросът е за какво желаят външно министерство - с цел да пътува Ники и жена му или да разнасят съветските опорки, попита Добрев. „ Ние го желаеме, тъй като считаме, че имаме доста по-добри хора за външни министри, в сравнение с „ Промяната ". Каква е подготовката на Денков да стане външен министър, той е химик. Защо желаят да го вземат това министерство непременно ".

Според мен този кабинет не е сполучлив, няма нито един записан триумф, съобщи Добрев. „ Според ГЕРБ този кабинет има триумфи. Според ГЕРБ влизането в Шенген е триумф, само че съгласно мен не е, това е един бутафорен Шенген. Аз споделям, че това не е влизане в Шенген ".

Българска национална телевизия, „ Панорама "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР