В предаването Панорама по БНТ Андрей Гюров, каза че кодът

...
В предаването Панорама по БНТ Андрей Гюров, каза че кодът
Коментари Харесай

Андрей Гюров:Няма начин кодът и резултатите от машините да бъдат контролирани

В предаването „ Панорама " по Българска национална телевизия Андрей Гюров, сподели че кодът е разполагаем в ЦИК и всяка политическа партия може да отиде да се запознае с този код. „ Притесненията на Свиленски са също несъстоятелни, тъй като в случай че има подозрения по кода, тогава не би трябвало да желае въобще машинно гласоподаване. Аз не мога да кажа какво е споделил Петков, само че мога да кажа, че този код е разполагаем за всички ".

Категорично няма метод този код и резултатите от машините да бъдат следени, съобщи Гюров. „ Ако ние Политическа партия имахме достъп до този код и можехме да го манипулираме, дали щяхме да бъдем втора политическа мощ. Това са несъстоятелни доводи, които имат цел да хвърлят димки, с цел да разрешат на ГЕРБ да избяга от отгоорност. "

Не ние поставихме тематиката за изборния кодекс на дневен ред, съобщи Гюров. „ Всички ремонти в него в действителност бяха импортирани от сътрудниците от ГЕРБ. Ние сме декларирали, че това което се случва в залата е опит да бъде откраднат гласа на българските жители. "

Ние в случай, че към този момент 2 месеца след изборите нямаме концепция от ГЕРБ и поръчка по какъв начин ще образува държавно управление и какви ще бъдат задачите и целите на това управлене, ние по тази причина поехме самодейността и казахме - България би трябвало да излезе от това безвремие, изясни Гюров. „ Затова излязохме с ясна позиция и гаранции на едно държавно управление на малцинството ".

Ние сме подготвени да поемем отговорност да съставим държавно управление, безапелационен е Гюров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР