В предаването „Открито“ на Валя Ахчиева по БНТ, Ахчиева направи

...
В предаването „Открито“ на Валя Ахчиева по БНТ, Ахчиева направи
Коментари Харесай

Скандално! Валя Ахчиева направи скандални разкрития за Марешки


В предаването „ Открито “ на Валя Ахчиева по Българска национална телевизия, Ахчиева направи скандални разкрития за успореден експорт на лекарството „ Хумира “. След свидетелствата на един пациент от Бургас по какъв начин е получил скъпоструващо лекарство в една аптека на Веселин Марешки и у дома видял, че в опаковка на български език има инжекция „ Хумира “ на турски език и с напътствие на турски език, която не е позволена за приложимост в България и в Европейски Съюз, Ахчиева разнищи има ли контрабанда на медикаменти у нас.

Оказва се, че с лекарството „ Хумира “ се прави успореден експорт. В България се клонират две медикаменти „ Хумира “, само че и двете са менте, тъй като по НЗОК е регистрирана и платена истинска кутийка с контрабандна инжекция, а за успореден експорт може да отиде истинска инжекция във подправена кутийка.

Седем изчезнали заплащания на лекарството Хумира в НЗОК открива Валя Ахчиева, и седемте изчезнали заплащания са свързани с компанията Фарманет и Трейднет, обвързвана с Марешки, компания, която майката на Марешки продава на рускинята от Дубовка, край Волгоград, Русия – Нина Катченко.

Нина Катченко е притежател на компанията Трейднет, продадена от Марешка, като след това Катченко е направила прокурист на компанията … майката на заместител ръководителя на Народното събрание Марешки – Веска Марешка. И прави успореден експорт за милиони с български медикаменти.

Валя Ахчиева разкри и коя е рускинята Нина Катченко.

Възрастната рускиня живее на фамилни начала с БАЩАТА НА СЪПРУГАТА НА МАРЕШКИ – СВЕТЛАНА! Бащата е Александър Мозюкин.

 нина катченко

У нас има 11 органи за битка с корупцията, съобщи Валя Ахчиева, и всички, както нормално не знаят … нищо! Тя се обърна към тях да попитат новия началник на НЗОК за какво в документите на Здравната каса липсват партидните номера на платените медикаменти с цел да се подсигурява сигурността на пациентите!

Цялото предаване можете да гледате тук:

https://www.bnt.bg/bg/a/ima-li-kontrabanda-na-lekarstva-u-nas

afera.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР