В предаването „Още от деня по БНТ Цончо Ганев, каза

...
В предаването „Още от деня по БНТ Цончо Ганев, каза
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Под натиска на този протест се стигна до днешното обсъждане

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Цончо Ганев, сподели че срещата с министър-председателя е доста закъсняла. „ Министър-председателят беше свикан да образува работна група по отношение на зеления документ и имунизирането, защото има разделяне даже при учените, че тези ограничения, имунизацията - не дават нужния резултат. И когато се отхвърли разговор, беше проведен митинг. И под натиска на този митинг се стигна до днешното разискване ".

Днес министър-председателят ни одобри тъкмо поради този митинг и стигнахме до извода, че е добре в действителност да се направи такава работна група, на която на паритетен принцип да се поканят учени, които са за имунизацията и да се поканят и учени, които са на напълно друго мнение, описа Ганев. „ Ако за вас това хората да отиват да се имунизират, единствено с цел да си запазят работните места, не е насилствена имунизация, аз не знам какво. Ние ще предложим доктор Мангъров за един сектор, другият е Диян Николов, настрана министър председателят предложихме да предложения представители на Има Такъв Народ - проф. Чорбанов може да взе участие. Ние искахме от министър-председателят да стане още от на следващия ден - да се анулира потвърдената неефективност на тестването на децата в учебните заведения. Който се тормози за детето му да не се разболее - може да му се обезпечи безвъзмезден тест, непринуден, никога да не бъде наложително ".

Хубаво е да се вкара тестването на депутатите за алкохол и опиати, тъй като всички сме очевидци на това, че има депутати, които приказват, че хората са фашисти, и точно поради това имаме подозрения, че има хора, които идват на работа несъответстващи - дали под въздействие на алкохол, или под въздействие на опиати, счита Ганев. „ За да работиш в Народното събрание би трябвало да се тестваш за коронавирус или би трябвало да имаш зелен документ. Преди 2 месеца казахме, че не сме срещу имунизацията, а сме срещу насилствената и наложителна имунизация. Към днешна дата имаме тъкмо това ".

Когато властта не чува народът, народът би трябвало да отиде там и да изиска там да му се чуе думата, в умозаключение сподели Ганев. „ Когато няма чуваемост от ръководещите, се стига до това, което виждате. Трябваше да има митинг, с цел да ни одобри министър-председателят на диалог ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР