В предаването Още от деня по БНТ Стефан Янев, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Стефан Янев, каза
Коментари Харесай

Стефан Янев: Темата за сигурността е неглежирана

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Стефан Янев, сподели че рухването на мониторинга надали е на постоянния кабинет. „ Това е една процедура, която от страна на Европейски Съюз, беше демонстрирано, че е условност. Отпадането на тази процедура би трябвало да бъде приветствена, само че не трябва да търсим прекомерно мощни сигнали в това отношение. Да, изцяло видяно по какъв начин се развива страната са по-скоро част от пейзажа, само че не и в основата на това решение ".

Относно анулацията на вноса на зърно от Украйна, Стефан Янев сподели, че ръководещите са основали в допълнение напрежение в бранша с тази анулация. „ И второ, с опитите и внушенията, които вършат да настройват едни браншови организации против други. Българското общество се измори от противопоставяме, дано да не го вършим в допълнение. "

Нека да погледнем 100 дни на държавното управление и дали политиката му е в полза на българските жители, попита Янев. „ Вместо да гледа към утрешния ден, ние демонстрираме и политиците ни занимават с тематики от предишното - ремонт на Конституцията, дали промяна на народен празник, закопаване на монументи, а тематиката за сигурността е неглежирана. Естествено, че сега в региона на Черно море има неустановеност. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР