В предаването Още от деня по БНТ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Още от деня по БНТ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: В никакъв случай няма да дадем 100 дни на правителството

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че никога няма да дадат 100 дни на държавното управление, тъй като то не е българско държавно управление, а американско. „ Стана ясно, че тези хора обслужват непознати национални ползи. Едни непознати сътрудници завземат страната, не че до момента не беше по този начин, само че тези бяха толкоз глупави, с цел да го покажат ".

Демократична България е една доносническа партия, те пишат доноси, съобщи Костадинов. „ Христо Иванов си призна, че е договорил с френския дипломат бъдещото събаряне на ветото от страна на България за преговорния развой за РСМ. Да напомня, че украинският дипломат знаеше от тези псевдополитици какво е тежкото въоръжение на българската войска. И не е единствено това. Тези хора не стопират със своето изменничество ".

Те няма да се управляват взаимно, те ще се унищожат взаимно, тъй като тези обединения не могат да се понасят, ние го виждаме всеки ден в Народното събрание, безапелационен е Костадинов. „ Това, което те ще създадат от това ръководство, съединено в Американското посолство от новия дипломат, е само и единствено да унищожат остатъците от българската страна ".

Преди три парламенти ние внесохме - август 2021 година законопроект за разделянето на следствието от прокуратурата, то би трябвало да бъде отвън прокуратурата, безапелационен е Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР