В предаването Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Турската страна твърди, че е хванала извършителя, но дали това е той

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че желаят да се обясни кой е умъртвил служителя на реда. „ Турската страна твърди, че е хванала причинителя, само че дали той е 100% стрелецът. Искаме да знаем какво тъкмо се е случило. България би трябвало да даде явен и корав отговор, че оттук насетне такива неща няма да се случват повече “.

Настояваме българската войска да пази границата, да има компактно покритие, с цел да не може и пиле да прехвръкне и в случай че някой реши да мине границата по този метод, по него да се стреля, безапелационен е Костадинов.

Трябва да има следствие за метода, по който беше строена тази ограда, която сега може да спре единствено и само диви животни, нищо друго, съобщи Костадинов.

Колко са повдигнатите обвинявания против незаконните мигранти, попита Костадинов. „ Много по-важно е в този миг да дадем явен и корав отпор на протичащото се там – армията на границата, стреля против всяка една опасност, даже опит за нападение и в никакъв случай към този момент няма да чуем за незаконни имигранти. Ако аз управлявах страната, това щях да го направя още довечера “.

Започваме да събираме подписи за референдум за еврозоната, потърсихме подпомагане от страна на другите партии, всички отхвърлиха, изясни Костадинов. „ Вторият вид беше да помолим президента да свика този референдум, той сподели че няма да го поддържа. И единственото е да създадем иницативен комитет, да съберем сред 200 и 500 хиляди подписа, с цел да можем да свикаме подобен референдум “.

Искаме предоговаряне на изискванията за участие на България в Европейски Съюз, а не излизане от Европейски Съюз, посочи Костадинов. „ Трябва да сложим нашия народен интерес над всичко, а контрактуваните преди изискванията сега не дават отговор на българския народен интерес “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР