В предаването „Още от деня по БНТ Георги Свиленски каза,

...
В предаването „Още от деня по БНТ Георги Свиленски каза,
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Реализирахме много неща, които бяхме обещали

В предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Георги Свиленски сподели, че са били дейни в изработването на целите, на програмата, на законодателните начинания, а търсенето на поддръжка е ангажимент на претендента за министър председател.

„ Няма по какъв начин ПГ, която не е получила мандат да поемат задължения. Колегите от Политическа партия поставиха неимоверни старания за това България да има държавно управление, само че за жалост други парламентарни групи взеха решение, че е по-добре да си играят със стабилността на страната ".

Важното за нас като Политическа партия е, че реализирахме доста неща, които бяхме дали обещание на българските жители - измененията в обществената политика, в икономическата политика, подпомагането на бизнеса, всички неща, които сме ги обещавали, хората ги чакаха, в този момент към този момент са действителност, безапелационен е Свиленски. „ Тази коалиция даде опцията да се случат безплатните детски градини, помощта за младите фамилии и така нататък "

Тази стратегия е дневният ред на обществото и ще го предложим, в случай че третият мандат пристигна при нас, съобщи Свиленски. „ Ще приказваме с всички парламентарни групи, с които бяхме в коалиция досега, без ГЕРБ и Движение за права и свободи, в случай че получим третия мандат ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР