В предаването Още от деня“ по БНТ Даниел Митов, каза

...
В предаването Още от деня“ по БНТ Даниел Митов, каза
Коментари Харесай

Даниел Митов: Според професионалните организации Стоянов е добър министър

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Даниел Митов, сподели че досегашните им сътрудници живеят в перманентна флустрация. „ Опитват се да върнат дневен ред, който е поостарял и е почнал да се изтърква. Това, което ги издигна в политиката, същото нещо ще ги унищожи, в случай че не се развиват “.

Служебният кабинет наподобява като опит на Главчев да направи добър баланс сред политически баланс, експертен баланс и някаква експертност, счита Митов. „ Между хора, които са от една страна специалисти, въпреки това се припознават като политически субекти. Примерно министърът на защитата той е бил по време на кабинетите Борисов е бил заместник-министър на защитата. Другите, аз почтено казано някои от имената не ги познавам, да вземем за пример министърката на районното развиване, бъдещият на бъдещият длъжностен министър на околната среда “.

Как може министърът на вътрешните работи да е нас, като го е предложил Кирил Петков, съобщи Митов. „ Според мен Кирил Петков и Политическа партия се пробват да отстранят човек, който не ги слуша. Опитите им да овладеят Министерство на вътрешните работи тъй като се оказаха несполучливи, това сега ги вбесява явно ".

Калин Стоянов е министър на вътрешните работи както с гласовете на ГЕРБ-СДС, по този начин и на ПП-ДБ, явно е консенсусна фигура, счита Митов. „ Според професионалните организации е добър министър, това чух да приказва господин Главчев през днешния ден “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР