В предаването „Още от деня“ по БНТ Атанас Атанасов, каза

...
В предаването „Още от деня“ по БНТ Атанас Атанасов, каза
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Има постоянен теч на информация за планирани операции от МВР

В предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия Атанас Атанасов, сподели че за какво е трябвало да бъдат подхванати толкоз остри ограничения при ареста на Борисов, само че би трябвало да се оценят някои условия. „ Българското общество чака да има правдивост по отношение на толкоз информация за корупционни схеми. Явно Министерство на вътрешните работи събира информация и търси способи, с цел да стартира следствие по тези проблеми. Има обществена информация и то доста от дълго време, че 556 милиона лв. не са влезнали в държавната хазна през тази скица с хазарта. И тази информация от толкоз време циркулира, в това число и Божков даваше изказване и това не е направило усещане на прокуратурата. Министерство на вътрешните работи са събрали някаква информация. И в този момент какво виждаме – че прокуратурата влиза в ролята на отбрана, вместо дружно с изпълнителната власт да подхващат дейности “.

В сряда на съвещание на вътрешната комисия в Народното събрание ще изслушаме управлението на Министерство на вътрешните работи, с цел да забележим какви са проблемите им, какво им пречи да реализират функционалността по събиране на доказателствата, изясни Атанасов.

Очевидно се вижда, че прокуратурата саботира работата на изпълнителната власт по събиране на доказателства, безапелационен е Атанасов.

Защо е бил разпитват министър-председателят аз не знам, съобщи Атанасов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР