В предаването Лице в лице по бТВ Ваня Григорова, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Ваня Григорова, каза
Коментари Харесай

Ваня Григорова: На първо място трябва да бъде интересът на обикновения, на работещия човек в София

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Ваня Григорова, сподели че към момента не е решила дали ще гласоподава с хартиена бюлетина в неделя, само че е гласувала и машинно. „ Била съм част от секционни изборни комисии години наред, знам, че изборният развой може да се компрометира и по двата метода. Въпросът е във волята на жителите. Основният ни зложелател е апатията. Основното зло е алчността. Подправянето на бюлетини е методът, по който алчността си пробива пътя към властта. "

" На първо място би трябвало да бъде ползата на елементарния, на работещия човек в София. Ако някой ме поддържа, то това са тези хора. Ако има обединения, които най-накрая са припознали тези мои цели, дано работят в посоката, която съм задала аз ", акцентира тя.

И добави, че в персонално качество не е водила диалози за политическа поддръжка, само че и няма по какъв начин да не се съгласи с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че тя е по-добрият претендент. " По отношение на поддръжката от страна на господин Борисов и ГЕРБ, би трябвало да кажа, че аз одобрявам поддръжка от жителите. Не аз, обаче, а Политическа партия и Демократична България са в сглобка с ГЕРБ ", напомни Григорова и съобщи, че не се усеща длъжна на ГЕРБ поради поддръжката за нея.

Григорова е безапелационна, че в общинския бюджет би трябвало да се отделят повече средства за опазване на здравето, обучение, предварителна защита на заболявания и грижа за хората с увреждания. " Всяка една политика минава през бюджета, който би трябвало да бъде прекроен. На първо място би трябвало да спре приключването на средства от него. У нас корупцията е законна. Когато една активност не се прави от общинско дружество, се дава на частна компания, която с отделените средства образува облаги, натиска служащите си и постоянно даже и не подписва контракти с тях ", означи кандидат-кметът.

" Защо превърнахме София в пазар ", запита Григорова и добави, че на града са му нужни също и занаятчии като заварчици и шлосери, да вземем за пример.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР