В предаването Лице в лице по бТВ Смятаме, че ще

...
В предаването Лице в лице по бТВ Смятаме, че ще
Коментари Харесай

Деян Николов: Смятаме, че ще бъдем на балотаж, имаме доста добри шансове

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Смятаме, че ще бъдем на балотаж, имаме много положителни шансове. Това съобщи в ефира на Nova News депутатът от „ Възраждане " и претендент на партията за кмет на София Деян Николов.

Той разяснява, че във връзка с превоза в София може да се внедри изкуствен интелект, с което да се реализира оптимизация на трафика, без да е належащо да се вършат вложения в огромни инфраструктурни планове.

Николов уточни, че измежду главните му цели ще е „ справедливостта във всички сфери ".

„ Много ми бърка в здравето чистотата на София. Целта ми е София да бъде най-чистата столица в Европа, колкото и мъчно да наподобява. Имаме 260 млн. лв. бюджет във връзка с чистотата. Ако бъда определен за кмет, ще създадем проверка и механизми за надзор. При мен Столичният инспекторат ще бъде на ръчен режим ", увери той.

Николов счита още, че страната би трябвало да се намеси в „ Топлофикация ", пояснявайки, че без съществени инвестции „ няма по какъв начин да се случат нещата ".

Около 17% от нашите сметки са поради загубите на „ Топлофикация ". Инфраструктурата на сдружението се нуждае от сериозна инвестиция, добави той и напомни, че отговорностите ѝ са в размер на 1,6 милиарда лв..

В края на диалога Деян Николов означи, че за 4 години в София може да има ясли и детски градини за всички деца, „ в случай че не се краде ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР