В предаването Лице в лице по бТВ Руслан Стефанов каза,

...
В предаването Лице в лице по бТВ Руслан Стефанов каза,
Коментари Харесай

Икономист: Проблемът в смяната на шефовете на "Митници" е, когато няма ясна идея накъде се върви

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Руслан Стефанов сподели, че казусът в промяната на шефовете на " Митници " е, когато няма ясна концепция накъде се върви. Когато изхарчиш 11 милиарда, каквото стана декември, даваш явен сигнал - всички съществуващи канали се трансферират от държавно управление на държавно управление. Превръща се в търсене на метод по какъв начин ние да овладеем тези канали. Това сподели в изявление за " Лице в лице " икономистът от Център за проучване на демокрацията Руслан Стефанов.

" Има ясни решения - когато сме спазвали възпитание 2009-2011, когато имаше защитна уговорка, с която можеше да ни санкционират. Митниците, Национална агенция за приходите и изобщо цялата ни система получиха много повече благоприятни условия, откакто страната влезе в Европейски Съюз. Технически станаха доста по-грамотни ", добави той.

По думите му за мрежи от вида на " Нотариуса, Еврото, шефката на " Митниците " - би трябвало да е ясно, че водят до уволняване и наказване. По проблема с фискалния запас Стефанов разяснява: " Това са политически заигравки. Хубавото е, че най-малко имаме бистрота. Всеки може да ревизира както касовото положение на бюджета сега, по този начин и фискалния запас ".

Икономистът означи, че постоянна политическа неточност при ръководството на държавния бюджет е, че се вършат огромни разходи при сдаване на властта или в края на годината.

бТВ, „ Лице в лице "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР