В предаването „Лице в лице“ по бТВ проф. Костадин Ангелов,

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ проф. Костадин Ангелов,
Коментари Харесай

Ангелов: От идването на правителството на власт нищо не се случи с управлението на пандемията

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ проф. Костадин Ангелов, сподели че от ГЕРБ са уверени евроатлантици и когато има заплаха за демокрацията и свободата на хората, би трябвало да бъде изразено доста обществено. „ Тази война би трябвало да спре, би трябвало да кажем ясно, че Путин е агресор и това, че украинският народ се бори за свободата и демокрацията, това е обща война на цялата демократична и свободна общественост против подобен агресор “.

Във времена на рецесия имаме най-слабото и страхуващо се държавно управление, което не смее да изрази ясна позиция, съобщи Ангелов.

Относно меморандума, подписан от държавното управление за 1 милиард, Костадинов сподели, че имат доста въпроси по него. „ Тези пари, които ще бъдат дадени по този меморандума ще бъдат български пари, които ще платим на съветски олигарси, които са част от управителното тяло на тази компания, тези хора са и от близкото обграждане на Путин, или тези пари ще бъдат част от Плана за възобновяване “.

Това, че имаме позитивни случаи на ковид-19, не значи че тези хора ще отидат в болница, хубаво е, че маските падат, хубаво е, че се анулират противоепидемичните ограничения, само че ние сме ваксинирали популацията си под 30% и по тази причина има огромна заплаха да ни се удари някакъв пестник, системата би трябвало да бъде подготвена, в умозаключение сподели Костадинов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР