В предаването Лице в лице“ по бТВ Крум Зарков каза,

...
В предаването Лице в лице“ по бТВ Крум Зарков каза,
Коментари Харесай

Крум Зарков: Последните служебни кабинети се справиха много по-добре от следващия редовен

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Крум Зарков сподели, че се е постарал да слуша цялата полемика в Народното събрание по предложенията за конституционна промяна. “ 9 часа по-късно не съм кадърен да кажа какво тъкмо ще се промени в Конституцията “.

Днес бяха направени доста поръчки, само че все още не можем да кажем сигурно каква ще бъде българската Конституция, откакто сглобката мине през нея. Доста нежна ми се коства тази работа. Поставените периоди текстовете да бъдат признати доникъде на декември ми се костват невъзможни. Разбирам ищаха да се промени Конституцията, уповавам се това да е за положително, само че законът би трябвало да бъде спазен, съобщи той.

Тази процедура, по бавната писта, до момента в никакъв случай не е била потребление, разясни Зарков.

По мотив допускането в препоръчаните промени народни представители, министри, президент да са хора с двойно поданство, съветникът на президента уточни, че условието за единствено българско поданство е обичайно открито и би трябвало да остане. Според него не е задоволително министър председателят или президентът на България да е с двойно поданство.

Крум Зарков разяснява и поръчките на ръководещите за законови промени, свързани със служебното държавно управление.

Това, което боде очите на ръководещите, е, че за ужасно доста хора последните служебни кабинети се оправиха доста по-добре от идващия постоянен. Това не е поради министрите в кабинета, а поради сглобката и това, което влече след себе си, означи той.

Това, което са предложили, може да докара до блокаж на институциите. Нещата очевидно са недомислени и имат потребност от много сериозен прочит сред първо и второ и второ и трето четене, сподели още Зарков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР