В предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Костадин Костадинов, каза
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Това, което се случва в държавата и в прокуратурата, е разпад на държавността

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Костадин Костадинов, сподели че това, което се случва в страната, в прокуратурата е разпад на държавността. „ Това не е нещо ново, продължава наклонността от последните няколко години. "

По времето на Гешев прокуратурата беше придатък на изпълнителната власт и изпълняваше това, което й споделяха от ГЕРБ, след което явно пристигнаха нови инструкции от американското посолство, което наложи освобождението на Гешев и видяхме, че както той самичък сподели „ някой натиска ентер " и въпросът беше завършен, добави Костадинов.

В нашата страна няма никакво значение какво написа в закона, има голямо значение какво взема решение ръководещият фактор, който й да е той, добави Костадинов.

Няма разлика сред Сарафов и Гешев, безапелационен е Костадинов. „ Това на процедура е един и същи облик единствено че с друга персонална карта ".

Ние сме споделили нашата позиция, че в случай че желаеме нашата страна да има развъртян институционален модел, откакто следваме примерно да кажем образецът на нашите огромни сътрудници, би следвало да вземем техния образец в правосъдната власт, добави Костадинов и даде образец със Съединени американски щати, само че добави, че това е рисково, тъй като този модел работи в една уредена, обикновено функционираща демократична страна. „ България не е уредена и не е обикновено функционираща, още по-малко не е демократична страна. При нас липсва разделяне на управляващите ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР