В предаването Лице в лице по БТВ Корнелия Нинова, каза

...
В предаването Лице в лице по БТВ Корнелия Нинова, каза
Коментари Харесай

Нинова: БСП няма как да подкрепи бюджета за 2024 г., защото в този бюджет няма политика

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Корнелия Нинова, сподели че Българска социалистическа партия няма по какъв начин да поддържа бюджета за 2024 година, тъй като в този бюджет няма политика, няма нищо. „ Да, има с над 1 милиарда лв. повече за опазването на здравето, само че какво трансформира това? Здравноосигурените лица ще спрат ли да си доплащат в болниците; лечебните заведения ще спрат ли да бъдат търговски сдружения? Нищо не се трансформира, този бюджет не трансформира модела. "

По тематиката с избора на ръководител на Столичния общински съвет Нинова уточни, че има три разновидността за деяние.

Първият е кардинален и това е да бъде определен най-възрастният общински консултант за ръководител, сега не знам кой е той. Вторият вид е безпринципният, който имам чувството, че следим, а точно със скрити сделки. И третият вид, радикалният, е нови избори за общински съветници. При всички положения би трябвало да се вземат бързи оперативни решения, разяснява Нинова и добави, че от Българска социалистическа партия няма да поддържат кандидатурата на Борис Бонев.

Лидерът на социалстите внесе и повече изясненост към новия лявоцентристки родолюбив фронт с присъединяване на Българска социалистическа партия и още 16 обединения. По думите на Нинова в новата коалиция ще има партии, които споделят обща идеология.

В нея обаче няма да влезе „ Левицата! ", защото Нинова изясни, че през цялата акция групировката е работила против Българска социалистическа партия.

„ Левицата! " не е поканена в този съюз. Левицата в съвсем цялата страна на тези избори работи против Българска социалистическа партия - издигане на паралелни претенденти, които са членове на Българска социалистическа партия, разединение на структури на Българска социалистическа партия. Играха жестоко против нас ", разкри Корнелия Нинова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР