В предаването Лице в лице по БТВ кандидатът на Продължаваме

...
В предаването Лице в лице по БТВ кандидатът на Продължаваме
Коментари Харесай

Кандидатът на ПП-ДБ за кмет на Варна: Ще сложа край на модела Портних

В предаването " Лице в лице " по БТВ претендентът на " Продължаваме промяната - Демократична България " за кмет на Варна Благомир Коцев сподели, че желае да постави завършек на модела " Портних ".

Това един доста неприятен модел, дългогодишно ръководство, придружено от липса на бистрота и задкулисие. В последните 10 година Варна не е градът, с който варненци са привикнали - града, прочут като морската столица на България, съобщи Коцев.

Нашият модел е обвързван с това да върнем самочувствието на варненци, добави той.

Усещането на варненци е, че са забравени, че не се пазят техните ползи, а се пазят тесни стопански ползи. Хората даже се майтапят, че командният център е изнесен в един хотел в центъра, уточни претендентът за кмет.

Нашият модел ще бъде ориентиран към това да върнем Варна на варненци и решенията да се вземат в общината. Желязната завеса сред ръководството на Варна и хората би трябвало да бъде вдигната, акцентира Благомир Коцев.

По думите му различен огромен проблем, който би трябвало да се реши, е непрозрачните публичните поръчки за милиони, от време на време и стотици милиони левове.

Хората във Варна ги интересува да няма презастрояване, градът им да е чист. Защото Варна стана един замърсен и презастроен град, едно бетонно гето. Варна има потребност да има повече зелени площи, повече детски градини, съобщи Коцев.

Като проблем за решение той очерта и нередовният градски превоз.

Нашата стратегия планува ясни ограничения, които могат да доведат до решаването на проблемите главните проблеми на варненци, сподели още претендентът на ПП-ДБ за кмет на Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР