В предаването „Лице в лице“ по бТВ Иван Христанов, каза

...
В предаването „Лице в лице“ по бТВ Иван Христанов, каза
Коментари Харесай

Иван Христанов: Искаме постоянно полицейско присъствие на ГКПП „Капитан Андреево“

В предаването „ Лице в лице “ по бТВ Иван Христанов, сподели че има непропорционално отношение на рисковете, които може да се осъществен на граничния пункт и отговора на страната. „ “Анализира се риска и надлежно отговорът на тези опасности. Имаме една доста странна обстановка от 10 година към този момент и тя е, че най-сериозният ни пропускателен пункт сред Азия и Европа, минават 2 милиона тона хранителни артикули годишно, най-сетне застава една частна компания монополист в безусловно всичко. Когато има толкоз тясна точка и залозите са толкоз огромни, би трябвало и отговорът да е симетричен “.

Гарантираме, че няма друга частна компания да застане там, страната ще поеме тази активност, безапелационен е Христанов.

Станахте очевидци по какъв начин от петък насам се разгоря много сериозна медийна акция, ориентирана против мен персонално, аз няма по какъв начин да не си задавам въпроса кой стои зад това нещо, съобщи Христанов.

Аз бих задал въпроса – за какво няма камери в пространства на страната, в които се прави надзор?, попита Христанов. „ Това нещо доста ни тревожи. Ние се опитахме да разберем къде въобще са вързани камерите, отговор не получихме. Камерите и кабелите там са бутафория. “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР