В предаването Лице в лице по бТВ Христо Петров, каза

...
В предаването Лице в лице по бТВ Христо Петров, каза
Коментари Харесай

Христо Петров: Ако трябва да посоча една обща кауза, то това е съдебната система и прокуратурата

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Христо Петров, сподели че в случай че за всеки водещото е да свършим някаква работа, постоянно ще се откри метод тя да бъде свършена. Ако гледаме там, където имаме общо, би се получило. Ако не - резултатът е към нас

„ Ако би трябвало да посоча една обща идея, то това сигурно е правосъдната система и прокуратурата. Там в действителност нещастието е цялостна ", добави той.

По думите му когато има работа, страстта би трябвало да остане на назад във времето.

„ Намерил съм значително неточности и в личното си държание и отношение към работата, и генерално. Това, което съм сигурен, че би трябвало да направя, даже с риск да изгубя някаква част от поддръжката, е да опитам да свърша, това за което съм там по всевъзможен метод. Давам си сметка, че е имало хора, които са очаквали просто да излизам на трибуната и да приказвам неща, сходни на тези в моите песни. Проблемът е там, че това не прави работа ", сподели Христо Петров.

Първото нещо, което ще направи в новия парламент, е да внесе законопроект, касаещ правата на осиновените деца да знаят кои са биологичните им родители.

По думите му тематиката с Паметника на Съветската войска се слага в предизборната акция.

„ Когато си имал 18 години властта в Столична община, да се сетиш по време на предизборната акция, че би трябвало да премахнеш един монумент, това води до избрани заключения. Ти се опитваш да се харесаш на някого ", сподели Хазарта.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР