В предаването „Лице в лице по бТВ Емилиян Гебрев, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Емилиян Гебрев, каза
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Нищо не се прави, за да се разследва

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Емилиян Гебрев, сподели че самият гърмеж в Карнобат в склада не е видял. „ Нашият склад гръмна на 31-ви, през вчерашния ден във Франция гръмна цех, на път за тук в Германия се получи информация, че непосредствена непосредственост до Берлин е гръмнал различен склад. 2011 година имахме склад, който се взриви, по-късно поредност от хранилища се взривяваха на ВМЗ-Сопот, в Арсенал и така нататък, доста неща се случиха с другите фабрики, с мен самия, а и с притежаваните от мен фабрики - ЕМКО и Дунарит ".

Няма по какъв начин да разберем има ли нещо ново по следствието, тъй като това е в пълномощията на съответния проверяващ прокурор, съобщи Гебрев. „ Аз, наблюдавайки това, което се случва там, имам терзание, че най-големите доказателствени материали се изземват и нямам сигурност къде отиват те и какво ще се случи с тях ".

Затова моля към вътрешния министър, в случай че е допустимо, да се направи всичко допустимо тези доказателствени материали да не изчезнат, моли Гебрев.

Тръгвайки от 2011 година, минавайки през чешката складова база, през отравянията 2015 година, през саботажите във ВМЗ Сопот, не сме надалеч от мисълта, че е забъркана Русия, само че това може да каже единствено прокуратурата, съобщи Гебрев. „ Жалкото е, че нищо не се прави, с цел да се проверява. Протакат се доста следствията, времето да мине, отминалостта да мине, хората да не помнят ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР