В предаването „Лице в лице по бТВ Даниела Везиева, каза

...
В предаването „Лице в лице по бТВ Даниела Везиева, каза
Коментари Харесай

Даниела Везиева: Политиците трябва да говорят много умерено

В предаването „ Лице в лице " по бТВ Даниела Везиева, сподели че госпожа Нинова не за първи път прави внушения във връзка с мен. „ Днес сподели, че ме била уволнила. Това не е правилно. Аз си подадох заявление за освобождение. Вярно е, че за този интервал научих по какъв начин може да работи една администрация по доста друг метод. "

Прословутият Египет, за който се приказва, имаше международно ревю, където участваха всички страни, изясни Везиева. „ Аз предвождах делегация и в тази делегация имаше доста хора от този бизнес. На ВМЗ, на Кинтекс имаше представители. По време на ревюто бях с оръжейния бизнес. Така че опитите да се вмени, че имало чадър, че съм хванала някого и съм го завела в Египет... ".

Аз не съм представяла Александър Манолев, той си е предприемач, управлява си бизнес и беше в Египет като предприемач, безапелационна е Везиева. „ В този отрасъл работят доста хора. Всяко едно такова говорене редуцира работни места и затваря пазари. Политиците би трябвало да приказват доста умерено. Опити за втълпяване, подмятания за корупция нарушават двустранни взаимоотношения и затварят пазари. Госпожа Нинова имаше седем месеца да направи нещо. "

Моето вътрешно разбиране е следното - индивидът, който говореше за обществена политика, в това време биеше сектора, който обезпечава доста работни места, съобщи Везиева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР