В предаването Лице в лице по БТВ Даниел Вълчев каза,

...
В предаването Лице в лице по БТВ Даниел Вълчев каза,
Коментари Харесай

Даниел Вълчев: Какво значение има кой ще е външен министър в държава, която няма външна политика

В предаването „ Лице в лице " по БТВ Даниел Вълчев сподели, че това са някакви ритуални танци във връзка договарянията сред ГЕРБ - Съюз на демократичните сили и " Продължаваме промяната - Демократична България " за ротация на държавното управление.

Какво значение има кой ще е външен министър в страна, която няма външна политика. Кой го интересува и дали Тагарев ще бъде заменен - каквото има да дадем на Украйна, към този момент го дадохме, добави проф. Вълчев.

Мисля, че няма да има избори, ще има държавно управление. Няма никаква логичност да има избори, уточни някогашният вицепремиер.

Заявката на " Продължаваме промяната - Демократична България " беше да се изчегърта моделът ГЕРБ, Пеевски беше най-мрачният типаж, а по-късно преглътнахме тези неща с стеснение и в името на геополитическото състояние едни хора седят в скутовете на други хора, а трети хора изясняват за какво това е в интерес на народа, означи проф. Даниел Вълчев.

Чудя се какви биха били плюсовете на сглобката, само че постоянно е хубаво да има постоянно държавно управление, тъй като зад него стои постоянен парламент. За страната не е хубаво да има избори толкоз постоянно, добави той.

В момента обстановката в света е прекомерно напрегната, с цел да могат страни като България да имат независима политика. Натискът, който идва извън, води до това, което виждаме във вътрешен проект, сподели още някогашният вицепремиер.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР